Recenze na dětské holínky
Dětské holínky podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dětské holínky podle nejoblíbenějších výrobců.
krásné, nepromokavé, skvělá vyjímatelná hřejivá vložka, prostě pro děti ideál.. a na jaře bez teplé vložky pokračujete zbytek sezóny..
Super gumáky! Jsou parádně lehké, dítěti se v nich bezvadně chodí, po zvolení správně velikosti mi nepadá v botách (lepší než klasické sněhule, které bývají těžké a syn v nich v zimě šmajdal). Do kaluží top! Ale díky vlněné vložce budou super i do sněhu. Vysoké, nahoře se stáhnou dle potřeby, paráda. Velká spokojenost. Koupíme zase, jak bude potřeba větší velikost. Výhoda, že vlněná vložka v botě drží krásně díky suchému zipu, což je trošku složitější, když ji vysouším, na vracení zpět. Ale už získávám trochu grif. Jen nevím, jak dlouho to ty suché zipy vydrží, jestli se nevyrvou. A jak vím, že jsou teploučké a pohodlné? Koupila jsem si časem velikost 38/39 pro sebe, sedí mi skvěle a jsou fakt pohodlné, dobře se mi v nich šlo (zatím jsem je měla na vyzkoušení jen 1x), ale paráda. :-) Doporučuji.
žádná nevýhoda, naopak jsem byla velmi spokojena s kvalitou výrobku
Doporučuji, maximální spokojenost
Přidáno: 3. prosince 2024
(naposledy upraveno 3. prosince 2024)
Zakoupeno v Bighorn.cz
Dceři bylo po dlouhé době na koních opravdu teplo na nožičky. Překvapila mě opravdu lehkost obuvi, že jsem ani nevěřila, že tak lehké boty něco vydrží a budou opravdu teplé. Jsou. Jsem zvědavá, jestli zvládnou i větší mrazy, za nás ale zatím velká spokojenost.
Vnuk je s oblečením spokojený.
Lehké , teple
Anet
Přidáno: 30. listopadu 2024
(naposledy upraveno 30. listopadu 2024)
Zakoupeno v Novotný NOPO CB s.r.o.
Koupeny už podruhé, jen větší velikost (jak děti rostou). Jsme s nimi spokojení.
Super teplé,lehounké a ani moc nekloužou
Měkoučké, lehké, s kožíškem, bez jedů.
Naprosto skvělé.
Teple,hezke
Kupuju tyto gumaky dlouhodobe, vzdy jen jinou velikost. Vyhovuje mi, ze rostou s ditetem. V zime s vlozkou, na jare/lete bez vlozky. Jsou dobre i pro sirsi nozku.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »